Info om kollegiet Bogtrykkergården

 

Ansøgning om studiebolig

For at kunne blive tilbudt en lejlighed på kollegiet skal du overholde følgene regler:

  • Være Studieaktiv eller kommende studrende.
  • Igang med eller starte på en gymnasial, erhvervs eller videregående uddannelse.
  • Fyldt 15 år.
  • Skrive dig op til en studiebolig via Studiebolig Odense eller Kristiansdals hjemmeside.

Der er ikke mulighed for at få tildelt en bolig på kollegiet på andre måder, og vi kan ikke bøje reglerne på nogen måde. Så vi kan desværre ikke hjælpe dig fra bestyrelsens side.

 

Lejlighederne

På kollegiet er der tilknyttet 72 studieboliger, som variere fra 37-49 M2. De ligger på Ravnholtvænget 9, 11 og 13-27 i Odense M. Alle lejlighederne har eget minikøkken og toilet med bad. Lejlighederne på 9-11 har 2 stk. kogeplader indbygget, mens lejlighederne på 13-27 har indbygget komfur. Skal du flytte ind i lejlighederne på 9-11 skal du derfor vide at du skal købe din egen miniovn, da dette ikke indgår som standard, hvis du ønsker at lave mad.

Det er tilladt at have husdyr i lejlighederne, dog skal husorden stadigvæk overholdes, så både støj og lugt skal ikke være til gene for dine naboer, eller kan vi nægte dig at have husdyr hvis dette ikke overholdes.  Hvis du har hund, skal der UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER efterlades hundelort på kollegiets område eller fællesareal.

Depotrum

Der medfølger små depotrum med til samtlige lejlighederne. Lejlighederne på nr. 11 har et indendørs depotrum under fælleslokalet, mens resten har en lille skur som står udenfor fordelt på området.

 

Facebookgruppe

Vi har vores egen facebookgruppe,  hvor vi deler arrangementer og hjælper hinanden med stort og småt. Så hvis du har facebook og har lyst til at joine må du hjertens gerne det!

Klik her for at komme til vores facebookgruppe.

 

Placering & Transport

Kollegiet ligger centralt i Odense Midt med mange faciliteter nærtliggende.

Der er gode muligheder for indkøb, da vi har både MENY, Aldi og Fakta på under 2 minutters gå afstand fra kollegiet.

Syddansk Universitet er heller ikke langt væk med 3.2 Km. afstand, eller en cykeltur på under 15 minutter eller Syddansk Erihverskole på 1,7 Km. afstand eller under 10 minutter.

Det tager heller ikke mere end 15 minutters cykeltur at komme ind til Odense Banegård.

Desuden har vi masser af busruter lige ved siden af os, hvor f.eks. rute 61 og 110/111 kører fra busstoppestedet ved Hjallesevej/Munkrisvej direkte ind til centrum og banegården.

Find os

Du finder Kollegiet Bogtrykkergården for enden af Ravnholtvænget (9-27), 5230 Odense M.

Vi har afdelingnummer 28 hos Kristiansdal.