Praktisk info

Fællesvaskeri

Kollegiet har sit eget fælles vaskeri, som huser 3 vaskemaskiner og 2 tørretumblere, som kan benyttes af alle på kollegiet. Vi anbefaler at du reservere tid før du går over og vasker, derved sikre du dig også at maskinerne kun kan benyttes af dig i det valgte tidsrum.

Du finder vaskeportalen i toppen under fanebladet links.

Siden kræver login, som du har fået udleveret på et lille stykke papir ved indflytningen, du kan ændre koden til noget du huske efter første login.

Har du glemt din kode, og skal have den nulstillet, skal du kontakte Kristiansdal.

 

Internet

Alle beboere på kollegiet betaler automatisk 50 kr. pr. måned via deres huslejeregning for at kunne tilgå og benytte internettet. Du er ikke forpligtet til at benytte itnetnettet fra kollegiet, men er forpligtet til at betale for det, så vi anbefaler også at du bruge dette frem for andet fra en tredjepart. Det er desuden også hurtigere end noget andet du ville kunne finde.

Trådløst internet

Der er ikke trådløst intetnet på ,kollegiet, så ønsker du at kunne tilgå internettet trådløst skal du bruge en trådløs router, og sætte den i intetnetstikket i væggen. Det er det de fleste bruger.

Om Kollegietnet

Kollegiet får fibernet fra Foreningen Kallegienet Odense (FKO), som er baseret på frivilligt arbejde, som har til mål at give studerende og kollegier rundt i Odense mulighed for superhurtigt internet til nærmest ingen penge.

Er du ny tilflytter til kollegiet, skal du skrive dig op som medlem hos dem, for at kunne få adgang til internettet på kollegiet. Dette er gratis, da du i forvejen betaler 50 kr. til FKO for internet om måneden via din huslejeregning.

Brug for hjælp?

Hvis du fortsat er i tvivl eller har problemer med opsætningen eller ikke kan tilgå internettet kan du kontakte Jonas fra bestyrelsen, han hjælper gerne med tekniske problemer.

 

Kabel TV

Du har mulighed for at tilkøbe en TV-pakke, hvis du ønsker dette. Kollegiet får deres TV-signal fra Kragebjerg Antennelaug, som er der du skal tilmelde dig, hvis du ønsker en fast TV-pakke. Dette er en tilkøbsmulighed, som du selv betaler for direkte til dem. Da vi ikke har særligt mange studerende som bruger dette eller har gavn af det. Desuden er prisen også på højde med andre udbydere som Yousee (det er ikke billigt), så tilmeld dig kun hvis du har behovet for at have TV -signal i væggen, eller ikke ser det via internettet.