Brugbare links

Vi har samlet en række links, som vi vurdere kan være  brugbare for dig som beboer her på kollegiet.

 

Vaskeriportal 

Vaskeriportalen bruges til at reservere tid til vask i kollegiets fællesvaskeri. Det er ikke krav om at du skal reservere tid på siden før du kan vaske, men vi anbefaler det, for ellers kan det være svært at få en ledig tid til at vaske i, især i weekenden. Du kan desuden holde styr på dit vaskeriforbrug, og hvor meget du har brugt for.

Siden kræver login, som du har fået udleveret på et lille stykke papir ved indflytningen, du kan ændre koden til noget du huske efter første login.

Har du glemt din kode, og skal have den nulstillet, skal du kontakte Kristiansdal.

 

Foreningen Kallegienet Odense (FKO)

Kollegiet får fibernet fra FKO, som er baseret på frivilligt arbejde, som har til mål at give studerende og kollegier rundt i Odense mulighed for superhurtigt internet til nærmest ingen penge.

Er du ny tilflytter til kollegiet, skal du skrive dig op som medlem hos dem, for at kunne få adgang til internettet på kollegiet. Dette er gratis, da du i forvejen betaler 50 kr. til FKO for internet om måneden via din huslejeregning.

 

Kragebjerg Antennelaug

Du har mulighed for at tilkøbe en TV-pakke, hvis du ønsker dette. Kollegiet får deres TV-signal fra Kragebjerg Antennelaug, som er der du skal tilmelde dig, hvis du ønsker en fast TV-pakke. Dette er en tilkøbsmulighed, som du selv betaler for direkte til dem. Da vi ikke har særligt mange studerende som bruger dette eller har gavn af det. Desuden er prisen også på højde med andre udbydere som Yousee (det er ikke billigt), så tilmeld dig kun hvis du har behovet for at have TV -signal i væggen, eller ikke ser det via internettet.

 

Fjernvarme Fyn

Her kan du få oplysninger om kommende afbrydelser af varme.